Tarieven

Mijn tarieven zijn afhankelijk van de opdracht en de voorbereidingstijd hiervoor. Zo behoeven sommige tolkopdrachten geen voorbereiding en andere, meer gespecialiseerde opdrachten juist weer wel. Hoe veel ervaring een tolk ook mocht hebben, een goed voorbereide tolkopdracht komt de prestatie altijd ten goede, alleen al omdat elk bedrijf of vakgebied vaak een eigen jargon kent.

Voor vertalingen gelden verschillende tarieven voor wel of niet beëdigde vertalingen en standaardaktes (zoals geboorteaktes). U kunt uw vertalingen inscannen en mailen en ontvangt hierop geheel vrijblijvend een prijsopgave, gebaseerd op het aantal woorden. Indien de tekst in WORD beschikbaar is, dan graag mailen in de WORD-versie. De woorden tel ik het liefst zelf; bij beëdigde vertalingen moeten alle stempels bijvoorbeeld ook ‘meevertaald’ worden en dit wordt vaak vergeten.

Ik stuur u uiterlijk binnen één dag, maar vaak al binnen één uur een prijsopgave.


Vertaaltarief: tussen de € 0,16 en € 0,19 ex btw per woord
Standaardaktes v.a.: € 75,- ex btw
Tolktarief:  € 75,- per uur ex btw
Reistijd- incl. kilometervergoeding: € 0,75 per km

Ik heb twee werkadressen en bereken de kilometervergoeding vanuit Zoetermeer of Eerbeek, afhankelijk van de kortste afstand naar de opdracht.

Voor spoedopdrachten kunt u mij het beste bellen, omdat ik overdag soms niet achter mijn computer zit wegens tolkwerkzaamheden. Wanneer ik aan het tolken ben, kunt u inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug. In de praktijk blijken er voldoende pauzes te zijn om snel te kunnen terugbellen.